Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies
Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Airconditioning op kantoor 

Airco klimaat noord levert en installeert airco systemen voor winkels, kantoren, bedrijven, instellingen en particuliere klanten. Onze systemen zijn geschikt voor het koelen en verwarmen van elke gewenste ruimte in uw kantoor of bedrijfspand. We zijn al jaren gespecialiseerd in het monteren, onderhouden en repareren van airco’s voor bedrijven.

Wilt u ook een airco op kantoor of bij uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Optimaal binnenklimaat bij uw bedrijf

Naast het koelen van uw kantoor of bedrijfspand, heeft een airco ook de mogelijkheid om de ruimte te filteren en de luchtvochtigheid te reguleren. Dit zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Een goed binnenklimaat bij een bedrijf is erg belangrijk. Een schone lucht met de juiste temperatuur zorgt er namelijk voor dat medewerkers comfortabel werken. Het voorkomt klachten zoals droge ogen, hoofdpijn, benauwdheid en duizeligheid. Bovendien zorgt een goed binnenklimaat voor betere prestaties en productiviteit binnen uw organisatie.

Onze airco’s voor bedrijven zijn functioneel, energiezuinig, geluidsstil en zorgen voor een frisse en gefilterde lucht. Wij hebben jarenlange ervaring in het voorzien van airco’s bij volledige kantoorpanden, hotels, restaurants, winkels, scholen, sportscholen en bedrijfshallen.

Man installeert airco op kantoor

Besparen op bedrijfskosten met een airco

Een airco op kantoor heeft ook de mogelijkheid om te verwarmen. Hierbij verbruikt u (groene) elektriciteit in plaats van gas. Aangezien de gasprijzen momenteel erg hoog liggen, is verwarmen met een airco op kantoor een mooie manier om te besparen op bedrijfskosten. Vooral wanneer u een airco combineert met zonnepanelen is een airco een interessante investering voor uw bedrijf.

Wanneer u contact met ons opneemt, maken we voor u graag een berekening van wat in uw geval de voordeligste optie is.

Duurzame klimaattechnieken

Onze airco systemen zijn altijd uitgevoerd met een warmtepomp die werkt op basis van koudemiddel. We werken alleen met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel. Dit doen we omdat dit koudemiddel niet schadelijk is voor de ozonlaag.

Naast de duurzaamheid, heeft het R32 koudemiddel nog andere voordelen. De warmtepomp kan bijvoorbeeld zelfs nog warmte uit de buitenlucht onttrekken bij een buitentemperatuur van -15 °C.

Airco systeem zorgt voor een gezond binnenklimaat

Airco systemen installeren

Bij airco klimaat noord kunt u ook terecht voor het installeren van airco systemen. Hierbij nemen wij het werk van begin tot eind, volledig uit handen. Daarnaast zijn wij ook een F-gassen gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat we volgens de wet bevoegd zijn om de inbedrijfstelling uit te voeren. Dit mag namelijk niet worden gedaan zonder F-gassen certificering.

Onderhoud airco’s voor bedrijven

Airco klimaat noord is naast het leveren en monteren van airco’s, ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van airco systemen. Het goed laten onderhouden van uw airco’s op kantoor is van groot belang voor de levensduur van de apparaten. Bovendien is onderhoud goedkoper dan reparatie. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw airco, nemen wij het onderhoud van de airco systemen volledig op ons. Onze gecertificeerde servicemonteurs houden de airco’s in uw bedrijf jarenlang in topconditie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Welke airco het meest geschikt is voor uw bedrijf is erg afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gebouw. Daarom gaan we graag met u in gesprek en geven we u een persoonlijk, passend advies. Ons doel is om uw bedrijf het juiste airco systeem te bieden om het voor u zo voordelig mogelijk te maken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

[email protected]

050 5020043

Airco klimaat noord
CHIGO Airconditioning
Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Beki

Neem contact met ons op!

Bel ons op

050 5020043
Review LogoWij scoren een op [email protected]

CHIGO Airconditioning

Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Bekijk op Google Maps