Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies
Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Retourservice

Niet tevreden, geld terug!

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product uit onze webshop u niet helemaal bevalt, of dat u per ongeluk de verkeerde onderdelen heeft besteld. U krijgt daarom van ons altijd 7 dagen de tijd om het product te bekijken. Mocht het door u bestelde product uit deze webshop niet naar wens zijn, dan kunt u het altijd aan ons retourneren, ongeacht de reden. In onze algemene voorwaarden staat verdere uitleg hoe dit in zijn werking gaat. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Hoe werkt retourneren?

Als u gebruik wilt maken van onze retourservice kunt u dit via een e-mail aan ons doorgeven. Om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen hebben wij uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bankrekeningnummer nodig. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor meer informatie. 

U kunt het product retour zenden via de post. Wij willen u vragen het product in de originele verpakking terug te sturen. 

Nadat wij het pakket in goede orde en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Mocht iets niet duidelijk zijn dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, kijk ook tussen de veelgestelde vragen. Het kan namelijk zijn dat uw vraag vaak gesteld wordt.

Neem contact met ons op!

Bel ons op

050 5020043
Review LogoWij scoren een op [email protected]

CHIGO Airconditioning

Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Bekijk op Google Maps