Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies
Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Van het monteren van de aircosystemen tot het betalen van de systemen. Onze online betalingen gaan via het vertrouwde platform IDEAL. IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode op Internet. Bij het doen van uw betaling wordt u naar de beschermde omgeving van uw eigen bank geleid, waar u veilig en vertrouwd het bedrag kunt overmaken. U hoeft zich nergens voor aan te melden. Door gebruik te maken van IDEAL kunnen wij onze producten snel en goedkoop aan u leveren.

Betaal veilig en gratis via ideal-logo.gif

Beveiliging website

Voor CHIGO airco is veiligheid erg belangrijk. We behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. De betalingen die u doet verlopen via een beveiligde Secure Socket Layer (SSL).

 

Snel thuisbezorgd

Wanneer u op een werkdag vóór 14:00 uur bestelt, zal uw order al binnen 2 werkdagen verstuurd worden. Dat is het fijne als u een aankoop doet bij ons.

 

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen € 7,50 per bestelling voor artikelen met een gewicht tot 15 kg. De bezorgkosten van alle aircosystemen zijn € 35,- per pallet. Er kunnen 4 aircosystemen op een europallet.

Neem contact met ons op!

Bel ons op

050 5020043
Review LogoWij scoren een op [email protected]

CHIGO Airconditioning

Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Bekijk op Google Maps